OM FÖRETAGET

Nybyggnad, tillbyggnad eller kanske ombyggnad? Vilket du än funderar på är det självklart att du ska höra av dig till oss!
Vi har lösningar på det mesta inom byggnation.

Vi är ett företag med lång och bred branschkunskap som arbetar med nybyggnationer, renoveringar samt med om- och tillbyggnader. Vi kan exempelvis hjälpa dig med takbytet. Tänk på att just taket är den femte och viktigaste fasaden på huset. Vi är ett företag med lång erfarenhet och med trogna och återkommande kunder. Villor är vår specialitet men vi har stor erfarenhet av det mesta inom byggnation. Dessutom har vi ett stort kontaktnät vilket gör att vi kan lösa det mesta. Vi utför små som stora uppdrag, från montering av ett fönster till totalrenovering av en villa. H. Daniel Byggservice AB hjälper dig som kund genom hela processen från idé till färdigt projekt.

Endast högkvalitativa produkter
Vi arbetar bara med med högkvalitativa produkter. Allt ifrån den minsta skruven till det yttersta tätskiktet. Både kunden och vi ska veta att det är material som tål vårt nordiska klimat.

Miljö
Alla material vi använder är typgodkända och våra leverantörer är ISO-certifierade, så vi är mycket noga med kvalitet och miljö.

Försäkringar
Vi har godkänd utrustning och erforderliga försäkringar.

Företaget innehar F-skattebevis och är momsregistrerat.
Organisationsnummer: 556769-1448


Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.